Nije bilo dileme, priznanje za Partizanovog predatora! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2020, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo dileme, priznanje za Partizanovog "predatora"! (video)

Kakav meč je odigrao u Bolonji...

Košarkaši Partizana slavili su u "PalaDoci" u Bolonji protiv ekipe Virtusa i tako došli do četvrtog trijumfa u Top 16 fazi, kojim su obezbedili i prvo mestu u grupi pred četvrtfinale.

Velika pobeda za ekipu Andree Trinkijerija, "crno-beli" su većim delom susreta u Bolonji bili u zaostatku, ali su u finišu zahvaljujući sjajnim rolama Trifunovića, Zagorca i Korija Voldena uspeli da dođu do preokreta i pobede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Posebno je blistao Amerikanac, koji je tokom čitavog meča održavao Partizan u igri, u finišu je dodao gas, zaigrao je i paklenu odbranu na Teodosiću i nema sumnje da je najzaslužniji za trijumf "crno-belih" u Italiji.

On je meč završio sa 29 poena, sakupio je indeks 33, što je i najveći indeks u petom kolu Top 16 faze Evrokupa, pa je tako pleju Partizana pripalo i priznanje MVP-a runde.

Congratulations to Torrian Walden as he becomes the MVP of Round 5! His PIR 33 was the highest in this round and his 29 points led @PartizanBC in a thrilling win against @Virtusbo! 💯💪#RoadToGreatness pic.twitter.com/RvqSRbSvBj

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) February 6, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prednost na duže staze

Izvor: Danas, 06.Feb.2020

Košarkaši Partizana došli su u Bolonji protiv Virtusa do najvažnije pobede ove sezone u Evrokupu, trijumfa koji ima i trenutno, ali i odloženo dejstvo. Već

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.