Nekadašnji odbojkaš Slobodan Boškan podržao Igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2021, 15:48

Nekadašnji odbojkaš Slobodan Boškan podržao Igre

Sve je spremno za početak Međunarodnog finala Sportskih igara mladih, koje će se održati u Splitu od 16. do 21. avgusta.

Više od 200 dečaka i devojčica koji su plasman izborili na Državnom finalu predstavljaće Srbiju na manifestaciji na kojoj će učestvovati i školarci iz Hrvatske i BiH.

Igre proslavljaju i 25 godina od osnivanja, a specijalni gosti na ceremoniji zatvaranja biće Luis Figo, Predrag Mijatović, Aleksandar Čeferin, Željko Tanasković, Dario >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srna i mnogi drugi.

Poruku SIM-ovcima poslao je i legendarni odbojkaš Slobodan Boškan.

"Parola “Zajedno kao jedan tim” kruži regionom, a Igre su definitivno pokazale da su pokretačka snaga mladih iz tri države. Veliki pozdrav za sve učesnike Sportskih igara mladih. Želim da vam čestitam jubilej, 25 godina postojanja. Bilo je divno družiti se sa vama u Novom Sadu, ove godine. Želim da se lepo provedete u Splitu, kupate, takmičite i steknete nova prijateljstva", poručio je Boškan, sada trenera šampiona države Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.