Nedović potpisao za Unikahu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović potpisao za Unikahu

Reprezentativac Srbije se dogovorio sa klubom iz Malage u kome će zameniti Urugvajca Grejndžera

Nemanja Nedović će i sledeće sezone nastupati u Španiji. Novi klub reprezentativca Srbije biće Unikaha sa kojom je 24-godišnji košarkaš potpisao ugovor na dve sezone, što je potvrdio na Tviteru i njegov menadžer Miško Ražnatović.

Plejmejker Orlova je minulu sezonu proveo u Valensiji u koju je stigao u novembru 2014. iz Golden Stejta. Odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je 32 utakmice u ACB ligi,  a prosečno je beležio sedam poena i dve asistencije.

Iako se ovoga leta stidljivo provlačila i mogućnost da Nedović ponovo obuče dres Crvene zvezde, jasno je da od ovog transfera neće biti ništa.

Nedović će u Malagi zameniti Urugvajca Džejsona Grejndžera koji se ovog leta preselio u turski Efes, a saigrač će mu biti kolega iz nacionalnog tima Stefan Marković.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nedović prešao u Unikahu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015

Srpski košarkaš Nemanja Nedović novi je igrač španske Unikahe iz Malage, objavio je danas njegov menadžer Miško Ražnatović na tviteru...On je sa Malagom potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju produžetka na još jednu sezonu...Nedović (24) je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, koju je napustio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.