Nedović će igrati Evroligu, ali ne za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović će igrati Evroligu, ali ne za Zvezdu

Potajna nada navijača Crvene zvezda da će Nemanja Nedović da igra naredne sezone u srpskom šampionu je raspršena. Reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Unikahom iz Malage.

Njegov menadžer Miško Ražnatović na Tvitetru je napisao da je nekadašnji ljubimac "delija" dogovorio saradnju sa španskim predstavnikom u Evroligi na 1+1 godinu.

From Valencia, via Maldives, return to Euro league. Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nedovic signed 1 plus 1 contract with Unicaja Malaga! — Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 2, 2015

Posle odlaksa iz Crvene zvezde 2012. igrao je jednu godinu za Lijetuvos Ritas, da bi onda otišao u NBA ligu, u Golden Stejt, gde se nije mnogo naigrao, pa je na početku prošle sezone otišao u Valensiju, sa kojom nije uspeo da izbbori učešće u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ništa od Zvezde - Nedović ostaje u Španiji!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015

Srpski košarkaš Nemanja Nedović u četvrtak je ozvaničio prekid saradnje sa Valensijom a odmah zatim potvrđeno je da će od naredne sezone nositi dres Unikahe!..Osam meseci nakon što je napustio Ameriku i vratio se na Stari kontinent Nemanja Nedović (24) napustio je Valensiju i pronašao novi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.