Ne vredi, Mega produžila seriju poraza...

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne vredi, Mega produžila seriju poraza...

Ako ovako nastave, sledi im velika borba za opstanak.

Ekipa Mega Bemaksa upisala je i peti poraz u prvih šest kola ABA lige.

Večeras je tim Dejana Milojevića poražen u Novom Mestu od Krke rezultatom 74:69, a utisak je da je meč prelomila serija 13:0 koju je imao domaći tim krajem treće četvrtine.

Naime, Mega je uspela nakratko da povede sa 51:49, a onda sledi pomenuta serija Krke, za vođstvo domaćina od 62:51.

U poslednjem kvartalu Krka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bez većih problema uspela da sačuva prednost i upiše svoju treću pobedu ove sezone.

Marineli sa 15 i Đapa sa 14 poena predvodili su pobedničku ekipu, a u Megi su večeras najbolji bili Blaž Mesiček sa 15 i Marko Simonović sa 14 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ABA LIGA: Krka stigla do polovičnog učinka, peti poraz Mege

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019

Domaćin sprečio neizvesnu završnicu...Košarkaši Krke uspeli su da u pretposlednjem meču šestog kola ABA lige savladaju u Novom Mestu ekipu Mega Bemaksa sa 74:69 (27:21, 15:18, 20:14, 12:16) i tako dođu do treće pobede u sezoni, dok su gosti pretrpeli i peti poraz...Bolje je Krka ušla u meč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.