Ne opuštaju nas priče o Partizanovoj krizi

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne opuštaju nas priče o Partizanovoj krizi"

Uzastopne pobede motivisale su fudbalere Vojvodine uoči derbija protiv crno-belih.

Foto: MN Press

Superligaški meč kola biće predstojećeg vikenda odigran u Humskoj ulici, na stadionu Partizana, gde će u nedelju u 19 časova gostovati fudbaleri Vojvodine (TV Arena sport).

Crno-beli ulaze u taj meč uzdrmani serijom remija (Spartak, Napredak, Čukarički), dok je ekipa Dragomira Okuke u istom periodu osvojila tri boda više, jer je nakon poraza protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Čuke (1:0), savladala Dinamo Vranje (2:0) i Radnik (1:0) i napravila dobar uvod u gostovanje timu Zorana Bate Mirkovića.

U najavi utakmice, ispred stručnog štaba Vojvodine javnosti se obratio pomoćni trener Radovan Krivokapić. On je istakao da će predstojeći meč biti najveći izazov od dolaska Okuke i njegovih saradnika.

"Iako mnogi pričaju da je Partizan u rezultatskoj krizi i da ne igra na nivou kluba, nas to ni u kom slučaju ne sme da zavara, niti smemo da pomislimo da možemo da se opustimo protiv takvog rivala, pogotovo zbog toga što ćemo igrati na njegovom terenu. Međutim, takođe imamo obavezu da cenimo sebe i klub u kojem se nalazimo, kao i to da damo sve od sebe i pokušamo da ostvarimo jedan veliki rezultat. U Beograd idemo bez neke preterane euforije i sa maksimalnim oprezom, jer na to nas obavezuje položaj na tabeli. Poštujemo rivala i njegovu istoriju, ali želimo da se priča o nama, a do to tog cilja možemo doći samo sa maksimalnom odgovornošću", izjavio je on.

Kapiten "Stare dame" Nikola Antić odigrao je protiv Radnika 100. meč za Vošu i tim povodom dobio i simboličan poklon od kluba - uramljen dres.

"To je velika stvar i zbog toga sam izuzetno ponosan, jer nije lako nigde odigrati 100 zvaničnih utakmica, a pogotovo ne u velikom klubu kao što je Vojvodina. Što se tiče meča protiv Partizana, vezali smo tri pobede i u Beograd nećemo ići sa belom zastavom, već da odigramo jednu dobru utakmicu i da na dobrom terenu pokažemo šta umemo, pa šta nam Bog da", rekao je dugogodišnji bek Vojvodine.

PAROVI 15. KOLA:

u subotu

Proleter - Crvena zvezda 15.00 (Arena sport 1, sudija Miloš Đorđić)

Mladost - Čukarički 16.00 (Novica Anđelovski)

OFK Bačka - Radnički Niš 16.00 (Novak Simović)

Radnik - Dinamo 16.00 (Bojan Nikolić)

u nedelju

Zemun - Napredak 13.00 (Danilo Jerinić)

Mačva - Voždovac 16.00 (Aleksandar Vasić)

Rad - Spartak 16.00 (Ilija Brdar)

Partizan - Vojvodina 19.00 (Arena sport 1, Danilo Grujić)

TABELA: Zvezda 40, Radnički 31, Partizan 27, Čukarički 26, Proleter 23, Napredak 22, Mladost 22, Vojvodina 21, Voždovac 15, Rad 14, Zemun 13, Bačka 13, Mačva 13, Radnik 12, Spartak 10, Dinamo 7.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.