Ne, Van Persi neće izgubiti vid. U redu je!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, Van Persi neće izgubiti vid. U redu je!

Napadač Fenerbahčea Robin van Persi zaradio je ozbiljnu povredu oka na utakmici turskog prvenstva, ali nije toliko ozbiljno koliko su tamošnji mediji u prvi mah preneli. Strahovalo se da neće videti, a lekari Fenera uveravaju da je OK.

Foto: YouTube/Screenshot

Robin van Persi je u 39. minutu protiv Akhisara morao iz igre zbog ozbiljne povrede oka.

On je u duelu sa igračem domaćih Sisokom zaradio ozbiljan udarac u desno oko, nakon čega je lekarska ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Fenerbahčea dugo intervenisala i iznela ga sa terena. Bilo je i krvi, a odmah je prevezen u obližnju bolnicu, pa su se ubrzo turskim medijima proširile netačne informacije.

Javili su da su lekari ustanovili da je u pitanju toliko ozbiljna povreda da će ostati bez vida!

Međutim, Robin van Persi se i vratio na stadion da odgleda meč do kraja (njegov tim dobio 3:1), a u međuvremenu se oglasio i Fenerbahče koji je na svom zvaničnom sajtu ostavio mišljenje klupskog lekara.

"Van Persi je dobio snažan udarac u oko i bilo je ozbiljnog krvarenja. Nakon prvobitnih pregleda poslali smo ga kod oftamologa za dalje provere i tamo je zaključeno da se ništa strašno nije desilo i da je situacija sa okom vrlo dobra", objasnio je doktor Fenerbahčea.

On bi trebalo da bude spreman već za naredni meč Fenera koji igra protiv Galatasaraja.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oglasio se i Van Persi posle opasne povrede!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2016, 16:23

Holanđanin je juče bio u centru pažnje u fudbalskoj javnosti, ali na sreću dobro je prošao...Robin van Persi je u nedelju zaradio nezgodnu povredu oka, prve prognoze nisu bile obećavajuće, ali na sreću, vid mu nije oštećen...Van Persi se danas oglasio putem zvaničnog sajta Fenerbahčea i zahvalio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.