Van Persi nije ozbiljnije povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi nije ozbiljnije povređen

Fudbaler Fenerbahčea Robin van Persi povredio je oko tokom današnje utakmice sa Akišarom u turskom prvenstvu, ali situacija nije ozbiljna, koliko se u prvi trenutak mislilo, preneli su turski mediji.

Van Persi je u večerašnjoj utakmici protiv Akišara (3:1) postigao prvi gol u 26. minutu, ali se 13 minuta kasnije povredio posle sudara s protivničkim igračem. Njegovo lice je bilo obliveno krvlju, a sa stadiona je ambulantnim kolima odveden u bolnicu.

Kako su preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turski mediji, lekar Fenerbahčea saopštio je da tridesettrogodišnji holandski fudbaler nije ozbiljnije povređen, već da je rasekao očni kapak.

Kako je preneo sajt Gol, na Tviteru su se pojavile fotografije Van Persija kako s povezom na oku gleda ostatak utakmice na stadionu.

"Van Persi je dobio udarac u oko, rasekao se i krvarilo je. Posle prvih pregleda otišao je i kod oftalmologa na detaljne preglede. Lekar je rekao da povreda nije ozbiljna i da je situacija dobra. Morali smo da čekamo ambulantna kola, a da je povreda bila ozbiljnija, situacija bi bila mnogo gora", rekao je lekar Fenerbahčea.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.