Navas napustio Pariz bez dozvole, platio avion 200.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navas napustio Pariz bez dozvole, platio avion 200.000 evra

Golman Pari Sen Žermena Kejlor Navas bez dozvole kluba otputovao je u rodnu Kostariku, a troškove puta platio je 200.000 evra.

Kako prenose francuski mediji, Navas je iznajmio avion i sa porodicom otputovao u San Hoze, a troškovi puta iznosili su 200.000 evra.

Navas se od pandemije korona virusa odlučio da se skolni u domovinu, iako je klub savetovao da se to ne čini.

"Mi smo ljudska bića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a ponekad se i njih bojimo. Okrećemo se Bogu. Moramo ostati ujedinjeni i moramo da poštujemo pravila koja su nam nametnuta," rekao je Navas, koji će narednih 14 dana provesti u samoizolaciji.

Ranije su francusku prestonicu napustili i Nejmar, Tijago Silva i Edison Kavani.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navas napustio Pariz bez dozvole

Izvor: RTS, 30.Mar.2020

Golman PSŽ-a Kejlor Navas bez dozvole kluba otputovao je za rodnu Kostariku, a troškove puta platio je 200.000 evra, navode francuski mediji. . Kako prenose francuski mediji, Navas je iznajmio avion i sa porodicom otputovao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.