Nastasić u Mančester sitiju

Izvor: RTS, 01.Sep.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić u Mančester sitiju

Fudbalski reprezentativac Srbije Matija Nastasić prešao je iz Fjorentine u redove engleskog prvaka Mančester sitija, preneli su britanski mediji. Nastasić je četvrto pojačanje Sitija a, u Fjorentinu je prešao Stefan Savić.

Mančester siti nije objavio cenu transfera talentovanog 19-godišnjeg defanzivca, a Bi-Bi-Si tvrdi da je italijanskom klubu isplaćena suma od 12,5 miliona evra.

U sklopu tog transfera u Fjorentinu će preći crnogorski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stefan Savić, koji nije ispunio očekivanja otkako je prošle godine stigao u Mančester iz beogradskog Partizana.

"Nastasić će biti jedan od najboljih igrača za dugo vremena", izjavio je trener Mančester sitija Roberto Mančini.

Talentovani Nastasić, koji je četvrto pojačanje Sitija ovog prelaznog roka, do sada je odigrao dve utakmice za seniorsku reprezentaciju Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.