Napredak ostao bez trenera pred duel s Partizanom

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak ostao bez trenera pred duel s Partizanom

Trener fudbalera Napretka Predrag Rogan podneo je ostavku posle poraza od Inđije (3:1) u 18. kolu Linglong Superlige Srbije.

Ekipu iz Kruševca sa klupe privremeno vodiće pomoćni trener Ivan Stefanović.

"Prvi put posle utakmice nisam ušao u svlačionicu. Bio sam ljut i razočaran i hteo sam da izbegnem teške reći. Nije sporan poraz, već odnos pojedinaca, a kao neko ko sastavlja tim snosim punu odgovornost i odlučio sam da se povučem", rekao je Rogan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a prenosi Sportski žurnal.

Napredak u narednom kolu igra protiv beogradskog Partizana na njihovom stadionu, dok posle toga dočekuje Mačvu, koja još uvek nije okusila pobedu, kao i ekipu Javora.

Fudbaleri Napretka trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli Linglong Superlige sa 18 bodova posle 18 odigranih utakmica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.