Najbolji odmarali, Real rutinski slavio u Andaluziji

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji odmarali, Real rutinski slavio u Andaluziji

Fudbaleri madridskog Reala slavili su na gostovanju poslednjeplasiranoj ekipi španske Primere.

Aktuelni prvak Španije slavio je na "Rosaledi" protiv Malage sa 1:2 (0:1), iako u timu nije bilo Kristijana Ronalda, Gereta Bejla, Tonija Krosa, Luke Modrića, Marsela i Rafaela Varana.

Real je i bez najboljih pojedinaca očekivano bio bolji rival od najgoreg tima u ligi, a prvu šansu imao je Kovačić u 17. minutu susreta, ali je golman domaće ekipe dobro intervenisao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Samo šest minuta kasnije, Lukas Vaskez je bio u odličnoj prilici, ali je u izglednoj situaciji loptu poslao preko gola Malage.

Par minuta kasnije je Benzema imao dobru priliku, ali je njegov snažan udarac otišao pored gola Andalužana.

Igrao se 29. minut, kada su Madriđani dobili slobodan udarac na ivici kaznenog prostora rivala, Isko je preuzeo odgovornost i maestralno matirao Himeneza za 0:1 na "Rosaledi".

U finišu prvog dela, dve dobre prilike za Malagu, najpre je Rosales dobro šutirao iz slobodnjaka u 42. minutu, ali je lopta otišla tik preko prečke, da bi smao dva minuta kasnije Kejlor Navas maestralno zaustavio Ituru, koji je uputio udarac ka golu Reala iz dobre pozicije u kaznenom prostoru gostiju.

U nastavku, nakon 20ak minuta igre, Real dolazi do drugog gola, Isko pronalazi Kazemira, a ovaj iz blizine matira Himeneza za 0:2.

Zidan je potom šansu ukazao i zaboravljenom Deniju Sebaljosu, kao i Majoralu, tempo igre je opao.

Malaga je ipak uspela da dođe do gola, ali u bukvalno poslednjem minutu susreta, strelac je nakon greške odbrane bio Rolan, te je Urugvajac tako postavio i konačan rezultat susreta.

Madriđani su se tako vratili na treće mesto na tabeli, imaju 67 bodova, dva više od četvrtoplasirane Valensije, četiri manje od gradskog rivala Atletika, kao i 15 od prvoplasirane Barselone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.