Najavu za derbi ima i ambasada SAD!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 12:57

Najavu za derbi ima i ambasada SAD!

Interesantno je ono što uvek objave pred utakmicu.

Nedelja, 17 časova, tada je na programu novi "večiti derbi", 163. po redu između Partizana i Crvene zvezde.

Koliko je ovo veliki dan za srpski fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << govori i činjenica da se i ambasada Sjedinjenih Američkih Država oglasila povodom ovog duela.



"Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda igraće u nedelju 18. oktobra 2020. od 17 časova na Partizanovom stadionu. Neprijateljstvo među navijačima udruženih u oba tabora rezultira neredima na i oko stadiona. Pojačana je saobraćajna gužva i veće prisustvo policije. Mere koje treba preduzeti: izbegavajte oblast oko stadiona, pratite lokalne medije za više informacija, izbegavajte gužvu, izbegavajte proteste, nemojte da se ističete i budite oprezni u svom okruženju"
, stoji u saopštenju ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Interesantna najava i sa njihove strane.

I love how the US embassy sends this out before every Belgrade derby. The no fun police. pic.twitter.com/GtBKUQiqjn

— Serbian Football (@SerbianFooty) October 16, 2020
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Večiti" derbi - Spasavanje sezone ili rešena trka?

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 08:21

Posle 12 godina - derbi bez navijača..Pobeda reprezentacije Srbije u Oslu, najbolja igra našeg nacionalnog tima posle ko zna koliko godina  i dolazak na samo korak od plasmana na Evropsko prvenstvo vratila je nadu u srpski reprezentativni fudbal, a ono čemu se sada svi nadamo je da će nam i naši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.