Nagetsi otputovali bez Jokića na Floridu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020, 10:27

Nagetsi otputovali bez Jokića na Floridu

Prva zvezda Denvera Nikola Jokić nije otputovao sa svojim saigračima u Orlando gde će Nagetsi igrati ostatak NBA sezone. Srpski centar negativno je testiran na koronavirus, ali nije mogao da se priključi timu na putu za Floridu.

NBA liga zvanično se vraća 30. jula i ekipe su polako počele da pristižu u Orlando, a ekipa Denvera stići će u Diznijev kompleks bez prve zvezde Nikole Jokića.

Centar Denvera dva puta je negativno testiran na koronavirus, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali zbog novog pravilnika lige nije mogao da se priključi saigračima na putu za Floridu. Prema izvorima iz lige Jokić još nije stigao u Sjedinjene Države.

Prema novom protokolu NBA lige, Jokić mora dostaviti dva negativna testa iz Srbije da bi se mogao vratiti u Ameriku, a nakon toga uraditi i dva nova testa u klubu, pre nego dobije dozvolu da se priključi saigračima.

Jokić je ove sezone ubedljivo najbolji igrač Denvera i u proseku postiže 20,2 poena po meču, 10,2 skokova i 6,9 asistencija.

Nastavak regularnog dela sezone, u kom će svaka ekipa odigrati osam utakmica, počeće 30. jula derbijem Los Anđelesa između Lejkersa i Klipersa, kao i susretom Juta - Nju Orleans.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jokiću stigli rezultati testa na koronavirus, kada će moći u Orlando?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Potrebna su četiri pozitivna nalaza kako bi mogao da se priključi saigračima...Stigle su dobre vesti, Nikola Jokić je negativan na koronavirus...To je rezultat prvog testa, međutim potrebno je ukupno čak četiri negativna kako bi se priključio Denveru u Orlandu pred nastavak NBA sezone...ESPN...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.