Nadal: Da u Riju ne bude kao u Londonu

Izvor: B92, 20.Jul.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Da u Riju ne bude kao u Londonu

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da se nada da će biti spreman za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Četvrti teniser sveta odustao je od nastupa na turniru masteres serije u Torontu kako bi se što bolje spremio za Rio.

Osvajač zlatne medalje na Igrama u Pekingu 2008. godine je zbog povrede zgloba šake morao da se povuče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa Rolan Garosa i sa Vimbldona. Nadal nije igrao od 27. maja, ali se nada da će biti spreman za turnir na Olimpijskim igrama.

"Nadam se da ću u Rio otići spreman, mada, kao što se kaže, ništa u životu nije sigurno. Dobro se osećam, radim i prolazim kroz proces oporavka. Imam još dve i po nedelje", rekao je Nadal, prenose američki mediji.

Nadal, koji će nositi zastavu Španije na otvaranju Igara u Riju, bio je primoran da zbog povrede kolena propusti Olimpijske igre u Londonu pre četiri godine.

"Olimpijske igre su nešto što možete da doživite samo nekoliko puta u karijeri... Nadam se da će sve proći dobro, ne kao u Londonu", naveo je Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.