Na praznoj Rujevici, prazne i mreže

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na praznoj Rujevici, prazne i mreže

Reprezentacije Hratske i Engleske odigrale su meč bez golova u meču drugog kola Lige 1 Grupe 4 Lige nacjia.

Na praznoj Rujevici, Hrvatska i Engleska su odigrale meč bez golova, ali i bez mnogo uzbuđenja - sve u svemu ni nalik duelu koje su dve reprezentacije odigrale u polufinalu Svetskog prvenstva.

Hrvatska je prilike na ovom meču imala preko Andreja Kramarića u 37. minutu kada je Džordan Pikford bio siguran na svom golu, Ivana Perišića u 51. minutu i Anta Rebića >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u 70.

Sa druge strane, Erik Dajer pogodio je stativu u 44. minutu nakon kornera, Hari Kejn je bio neprecizan u 51, a Markus Rašford je samo malo zakasnio u 57. minutu, ali je sjajno odbranio Livaković.

Engleska je preko Harija Kejna u 74. minutu došla do gola, ali je on poništen zbog ofsajda.

Remi u ovom meču najviše odgovara Španiji koja je slavila i protiv Hrvatske i protiv Engleske i na prvom mestu u grupi ima šest bodova.

Engleska se u ponedeljak sastaje sa Španijom, dok Hrvatska naredni meč igra tek 15. novembra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.