Na Ostrvu ništa novo, Mitar pogodio! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Ostrvu ništa novo, Mitar pogodio! (video)

Srbin nastavlja strašnu seriju golova.

Aleksandar Mitrović nastavlja da rešeta po Čempionšipu!

Fulam večeras igra utakmicu šestog kola protiv Kardifa, u Velsu je na poluvremenu 0:0.

Domaćin je poveo u 42. minutu preko Marfija, ali je Mitar samo tri minuta kasnije poentirao i doneo izjednačlenje svom timu.

Nije bilo teško napadaču reprezentacije Srbije da zatrese mrežu sa nekoliko metara, ali ono što posebno raduje jeste da je u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet utakmica postigao isto toliko pogodaka.

Taman na vreme...

[1-1] #CARFUL #mitrović #coyw #ffc pic.twitter.com/TvgjF8wpdG

— joenkan (@joenkan) 30. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fulam samo do boda u Velsu, Mitar nastavio seriju! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Fudbaleri Fulama su u šestom kolu Čempionšipa gostovali ekipi Kardifa...Na otvaranju šestog kola, Kardif je ugostio Fulam, meč je završen bodelom bodova, nakon 90 minuta bilo je 1:1 (1:1)...Poveli su domaći preko Džoša Marfija u 42. minutu utakmice, ali je samo tri minuta kasnije usledio odgovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.