Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SE DUGO ZADRŽAO: Inter otpusio Stefana Piolija

Ekipu će do kraja sezone predvoditi trener mladog tima „neroazura“ Stefano Vekio.

Uprkos Piolijevom vrlo dobrom startu na „Đuzepe Meaci“ gde su početko drugog dela sezone nabijači Intera videli nadu da bi možda mogli da napadnu čak i treću poziciju, usledio je nagli pad.
Inter u poslednje vreme beleži vrlo loše rezultate a ceh za to platio je trener Stefano Pioli, koji je tako treći trener kojeg su „neroazuri“ smenili od starta sezone, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Roberta Manćinija i Franka de Bura.
Fudbaleri Intera nalaze se na sedmoj poziciji tabele Serije A, sa slabim izgledima da izbore plasman u Ligu Evrope, koja ih izgleda preterano i ne zanima.
The post NIJE SE DUGO ZADRŽAO: Inter otpusio Stefana Piolija appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.