Inter zvanično otpustio Piolija: Da li stiže Simeone?

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter zvanično otpustio Piolija: Da li stiže Simeone?

Fudbaleri Intera zvanično su ostali bez trenera.

Klub je otpustio Stefana Piolija, i u saopštenju mu se zahvalio na svemu što je učinio u teškom periodu, i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

"Neroazuri" su u zaista lošoj formi, na poslednjih deset mečeva osvojili su svega dva boda, i zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 56 bodova.

Italijan je preuzeo ekipu u novembru prošle godine kada je potpisao ugovor do leta 2018. godine i nasledio Franka de Bura.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Ekipu će do kraja sezone voditi trener mladog tima Stefano Veki, a spekuliše se da je jedan od kandidata od naredne sezone trener madridskog Atletika, Dijego Simeone.

Pioli je u trenerskoj karijeri vodio 11 klubova iz Italije, u dva navrata Sasuolo, te Salernitanu, Modenu, Parmu, Pjaćencu, Kjevo, Palermo, Bolonju, Groseto, Lacio i Inter.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter otpustio trenera Piolija

Izvor: RTS, 10.Maj.2017

Trener fudbalera Intera, Stefano Pioli, smenjen je posle niza loših rezultata u italijanskoj Seriji A, objavio je klub iz Milana. . .Piolijev tim nije uspeo da pobedi u poslednjih sedam mečeva, izgubio je pet puta uz dva...

Nastavak na RTS...

Veliko iznenađenje - Inter našao trenera?!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2017

Do kraja sezone Romeo Veki, a onda ni Spaleti, ni Simeone, ni Konte, iako se i dalje nadaju. Novo ime za klupu?..Zvučalo je sinoć kao šok, ali Inter nije sačekao kraj sezone da smeni Stefana Piolija, to je treći trener koji je otišao posle početka sezone, nakon Manćinija i De Bura...Tim će kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.