NEUNIŠTIVI Rejes!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 22:56

NEUNIŠTIVI Rejes!

Iako ima 40 godina, ne planira da završi karijeru.

Luis Skola je činio čuda sa reprezentacijom Argentine, i dalje igra fenomenalno, a njegov vršnjak Felipe Rejes je takođe u fantastičnoj formi i ne planira da završi karijeru.

Košarkaš Real Madrida je danas produžio ugovor na dodatnih godinu dana, kako su javili španski mediji.

Ovaj košarkaš će tako igrati svoju 23. profesionalnu sezonu, a 17. u Real Madridu.

U svojoj karijeri je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo za dva kluba, Estudijantes i Real Madrid.

Do početka pandemije koronavirusa Felipe Rejes je u Evroligi ove sezone beležio skoro osam minuta u proseku i za to vreme je postizao 3,6 poena i imao 1,6 skokova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Felipe Rejes ostaje Blankos

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 09:33

Legendarni centar će igrati i 17. sezonu u redovima Real Madrida..Za razliku od fiudbalske, košarkaška sekcija Real Madrida mnogo više drži do tradicije, to jest do pojedinaca, tačnije igrača koji su ih zadužili...Koliko im je to važno pokazali su i juče kada su i zvanično produžili ugovor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.