Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 09:33

Felipe Rejes ostaje Blankos

Legendarni centar će igrati i 17. sezonu u redovima Real Madrida

Za razliku od fiudbalske, košarkaška sekcija Real Madrida mnogo više drži do tradicije, to jest do pojedinaca, tačnije igrača koji su ih zadužili.

Koliko im je to važno pokazali su i juče kada su i zvanično produžili ugovor sa jednim od igrača koji je poslednju deceniju i po bio ključan u seriji uspeha ekipe, pre svega u osvajanju dve Evrolige 2015. i 2018. - Felipe Rejes. Čuveni centar, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << inače već u petoj deceniji života, poznat je kao igrač koji više igra glavom nego telom, zbog čega je omiljen i van Madrida,. Saradnju sa klubom iz španske prestonice produžio je na još jednu godinu što će mu biti 17. sezona u dresu Kraljeva.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rejes (40) došao je u redove Real Madrida iz Estudijantesa još 2004. Sa reprezetacijom Španije je osvojio pregršt odličja, ali se izdvajaju četiri zlatna, jedno sa SP 2006. i čak tri sa Eurobasketa (2009, 2011. i 2025).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.