NE BOJI SE PARTIZANA: Trener AEK-a - Idemo u Beograd na pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 13:53

NE BOJI SE PARTIZANA: Trener AEK-a - "Idemo u Beograd na pobedu"

"Izmene su presudile".

Trener fudbalera AEK Larnake Hoze Luis Oltra izjavio je da će njegov tim u Beogradu protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ići na trijumf i prolaz u plej-of.

Kiprani su juče na svom terenu savladali crno-bele posle preokreta sa 2:1, a revanš je 11. avgusta u Humskoj (21.00).

- Bili smo agresivni posle tri izmene koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su potpuno promenile tok meča. Kao i protiv Mitjilanda, tako i protiv Partizana, nismo bili dobri u prvom poluvremenu. Probaćemo da budemo agresivniji. Biće teško otići tamo, igrati na pobedu i kvalifikovati se, ali želimo da odemo tamo da igramo na pobedu i da se kvalifikujemo. Ali moramo da se poboljšamo da bismo to postigli - izjavio je Oltra za klupski sajt i dodao da je prvo poluvreme protiv Partizana najgore otkad je on na klupi AEK.

Pobednik dvomeča između Partizana i AEK Larnake za plasman u Ligu Evrope boriće se protiv ukrajinskog tima Dnjepar-1.

Poraženi tim igraće plej-of Lige konferencija protiv pobednika duela između Hamruna s Malte i bugarskog Levskog.

Tim iz Sofije stekao je prednost od 1:0 pred revanš 11. avgusta na svom terenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trener AEK Oltra: Idemo u Beograd po pobedu i prolaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2022

Trener fudbalera AEK Larnake Hoze Luis Oltra izjavio je da će njegov tim u Beogradu protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ići na trijumf i prolaz u plej-of...Kiprani su juče na svom terenu savladali crno-bele posle preokreta sa 2:1, a revanš je 11. avgusta u Humskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.