NBA: Darko loš, nov poraz Majamija

Izvor: TvojPortal.com, 14.Jan.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Darko loš, nov poraz Majamija

Izvor: vesti online
U noći između petka i subote u NBA ligi odigrano je 11 utakmica, a od srpskih košarkaša na terenu se našao samo Darko Miličić.


Njegova Minesota slavila je sa 87:80 protiv Nju Orleansa, a Miličić je bio u startnoj postavi i za 21 minut na terenu upisao tri poena i četiri skoka.
Najbolji kod Timbervulvsa bio je Kevin Lav sa 34 poena i 15 skokova, dok se sa druge strane istakao Marko Belineli sa 20 poena, dok je dobar bio i Emeka >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Okafor, koji je uz 16 poena imao i 14 skokova.

U noći između subote i nedelje igrao je i Boston Saše Pavlovića, koji je sa 88:79 poražen od Čikaga, ali srpski košarkaš nije bio u timu Seltiksa. Bulse je u tom duelu predvodio Derik Rouz sa 25 poena, četiri skoka i sedam asistencija, dok je veliku pomoć imao u Luolu Dengu, koji je ubacio 21 poen i imao 16 skokova. U timu Seltiksa Rej Alen je ubacio 16 poena, dok je Radžon Rondo zabeležio dva poena manje, ali je imao i 11 skokova.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkaNBA ligamilicic
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.