Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2016, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Atlanta ‘brejkom’ u Bostonu do polufinala istočne konferencije (VIDEO)

U jedinom meču večeri u NBA ligi košarkaši Atlanta Houksa savladali su Boston sa 104:92 i tako sa 4:2 u seriji se plasirali u polufinale istočne konferencije.

U utakmici odigranoj u ‘zelenom’ gradu, gosti su uspeli da naprave ‘brejk’ na strani koji im je bio potreban za plasman u narednu rundu. Do toga su došli, pre svega, raznovrsnijom igrom u napadu, gde su imali više poenterski raspoloženih igrača.
Iskustvo Houksa vodilo ih je do devet poena razlike >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na poluvremenu, a treća deonica bila je odlučujuća. Nju su gosti iz Atlante dobili sa 13 poena viška, pa je ’20 i kusur’ pred poslednjih 12 minuta bilo previše za Seltikse.
POTEZ VEČERI: Žestoki momak – Tarens Kinsi! (VIDEO)
Čak i pored toga što su imali raspoloženog Ajzeu Tomasa koji je bio najbolji pojedinac na meču sa dabl-dablom od 25 poena i 10 asistencija. U Bostonu još Krauder je imao 15, a Smart i Jerebko po 13.
Na drugoj strani, Pol Milsap je imao 17 poena, Bejzmor i Horford su meč zabršili sa po 15, dok je Kajl Korver ubacio 14 poena.

(Izvor: youtube / NBA No.3)
U sledećoj fazi očekuje nas poslastica, repriza prošlogodišnjeg finala konferencije, pošto će Atlanta ići na Klivlend Kavalirse.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atlanta izborila četvrtfinale

Izvor: RTS, 29.Apr.2016

Košarkaši Atlante savladali su Boston sa 104:92 u šestom meču doigravanja i ukupnim rezultatom 4:2 obezbedili dalji plasman. U četvrtfinalu rival im je Klivlend koji je sa 4:0 bio bolji od Detroita. . .Atlantu je do brejka...

Nastavak na RTS...

NBA: Atlanta završila posao protiv Bostona

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016

Poznat je još jedan učesnik druge runde plej-ofa. Atlanta Houksi savladali su kao gosti Boston 104:92 i sa ukupnih 4:2 u seriji otišli u polufinale Istoka..Meč je prelomljen u trećoj četvrtini, u kojoj su Jastrebovi stekli 21 poen prednosti, posle čega domaćin jednostavno nije mogao da se vrati....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.