Izvor: HotSport.rs, 19.Mar.2017, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠ KOŠARKAŠ SE POMIRIO SA SUDBINOM: Reprezentacija? To je za mene završena priča! (FOTO)

Krilni košarkaš Galatasaraja, Vladimir Micov, gotovo da ne vidi šansu da u budućnosti ponovo zaigra za nacionalnu selekciju.

Naš košarkaš ove sezone beleži odlične partije u dresu istanbulskog kluba, ali u uprkos tome smatra da za njega ni u kom slučaju neće biti mesta u timu Aleksandra Đorđevića.
Micov je tokom priprema za svetskom prvenstvo 2014. godine, tokom utakmice sa Novim Zelandom ušao u sukob sa selektorom, nakon čega je odstranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz tima a u razgovoru za „Eurohoops“, potvedio je da ne očekuje da će ikad više biti pozvan.
-Reprezentacija? Nema šanse. To je za mene završena priča. Ja sam persona non grata. To je gotovo pa zvanično.- rekao je Micov.
Micov on Serbian national team: „I’m persona non grata“. https://t.co/BifOV6cISa pic.twitter.com/bbKfmUxHMj
— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) March 18, 2017

Srpski košarkaš bio je jedan od najboljih igrača na parketu u iznenađujućoj pobedi Galatasaraja nad Olipijokosom u Pireju.
-Svi igraju čvrsto u Evroligi bez obzira na sve. To je tržište, nemojte to da zaboravite, svi žele da igraju dobru košarku. Naravno, svi znaju da nemamo šanse za plej-of, ali svejedno ćemo namučiti neke timove. Želimo da napravimo haos na tabeli.- zaključio je krilni košarkaš istanbulskih „lavova“.
The post NAŠ KOŠARKAŠ SE POMIRIO SA SUDBINOM: Reprezentacija? To je za mene završena priča! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Micov o reprezentaciji: "Tamo sam 'persona non grata'" (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017

Srpski internacionalac iz redova Galatasaraja Vladimir Micov izjavio je da dobre igre u turskom klubu ne mogu da utiču na povratak u nacionalni tim...Sjajne partije koje Vladimir Micov pruža u dresu Galatasaraja neće uticati na njegov status u nacionalnom timu, pošto je dobro poznato da Aleksandar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.