NAPREDAK PRONAŠAO TRENERA: Partizanova legenda preuzima čarapane

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 21:25

NAPREDAK PRONAŠAO TRENERA: Partizanova legenda preuzima "čarapane"

Zbog reprezentativne pauze, iskusni stučnjak ima vremena da "našteluje" tim.

Nekadašnji fudbaler, a kasnije i trener Partizana, Goran Stevanović preuzima Napredak iz Kruševca.

Stevanović je kao trener vodio Čukarički, Železnik, Partizan, radio je u Grčkoj i Kini, bio pomoćnik u reprezentaciji Srbije i Crne Gore, a zatim samostalno selektirao najbolju reprezentaciju Gane.

Svojevremeno je bio igrač Partizana, za koji je odigrao osam sezona pre odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u inostranstvo, a jednom je pozvan i u reprezentaciju Jugoslavije.

Sezonu je na klupi Napretka počeo Dragan Ivanović, ali je on podneo ostavku nakon niza loših rezultata. Veliki problemi u klubu zatekli su Kruševljane nespremne, pa se u sezonu ušlo veoma slabo.

Nakon deset odigranih kola, Napredak deli poslednje mesto na tabeli sa Mačvom. Oba tima imaju po pet osvojenih bodova, a tim iz Šapca ima nešto lošiju gol-razliku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.