Muslin: Da smo imali više vremena...

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Da smo imali više vremena...

Selekcija sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata poražena je od katarske legije stranaca u meču zatvorenog tipa u Dohi (3:0), a igrači Superlige koji su prvi put igrali zajedno, mnogo bolji utisak ostavili su u drugom poluvremenu

- Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove, do 20 minuta smo igrali dobro, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imali nekoliko prilika ali je izostala realizacija. Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre.Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost – rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Katar se predstavio sa legijom stranaca, a pogotovo strelcem tri gola, južnoamerikancem Soriom.

- Katar ima mnogo stranaca,a Soria je napravio razliku.Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo. Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo – kazao je selektor, a prenosi zvaničan sajt FSS.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.