Murinjo: Ne razumem igru bez motivacije, bod realan

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne razumem igru bez motivacije, bod realan

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo kaže da je remi sa Vulvsima na Old Trafordu (1:1) pravedan rezultat.

Crveni đavoli su upisali prvi remi ove sezone. Fred je bio strelac za Murinjovu ekipu u 18. minutu, da bi bod Vukovima doneo Mutinjo u 53.

"Ovo je pravedan rezultat. Vulvsi su zaslužili bod, bili su bolji, agresivniji. Bili su i motivisaniji, a nije mi jasno zbog čega. Naša igra je bila loša, bez kreacije, dinamike. Očekivao sam više >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od napadača. Počeli smo slabo, dozvolili im kontrolu i pravo je čudo kako smo prvi poveli", kazao je Murinjo.

Junajted posle šest kola ima osam bodova manje od prvoplasiranog Liverpula i trenutno je šesti na tabeli. U narednom kolu ga očekuje gostovanje Vest Hemu. Vulvsi su 10. sa devet poena.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Zaslužili smo da budemo kažnjeni

Izvor: B92, 23.Sep.2018, 13:12

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa nije zaslužila više od boda u meču protiv Vulverhemptona..."Mislim da je ovo fer rezultat. Oni su zaslužili bod, a mi smo zaslužili da budemo kažnjeni. Počeli su bolje, bili su agresivniji i ne znam zašto, ali oni su bili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.