Liverpul i Siti ubedljivi, Junajtedu samo bod

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul i Siti ubedljivi, Junajtedu samo bod

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija ostvarili su ubedljive trijumfe u šestom kolu Premijer lige, dok je Mančester junajted igrao 1:1 sa Vulvsima na svom terenu.
Liverpul je očekivano savladao ekipu Sautemptona na "Enfildu" 3:0, a sva tri pogotka domaći su postigli u prvom poluvremenu.

Hut je postigao autogol u 10. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Matip povećao na 2:0 u 21, da bi konačan rezultata postavio Muhamed Salah u finišu prvog dela.
"Crveni" su tako zadržali stopostotan učinak i sa 18 bodova na čelu su tabele Premijer lige.
Mančester siti savladao je ekipu Kardifa na gostovanju 5:0 i zadržao korak za vodećim. Aguero, Bernardo Silva i Gundogan bili su strelci u prvom poluvremenu, da bi u nastavku dva pogotka postigao Rijad Marez, koji je u igru ušao umesto Aguera.
Mančester junajted igrao jenerešeno 1:1 sa ekipom Vulvsa. Domaći su poveli u prvom delu golom Freda, da bi Žoao Mutinjo postavio konačan rezultat u 53. minutu.
Sigurne pobede kao domaćini ostvarili su Lester protiv Hadersfilda (3:1) i Barnli protiv Bornmuta (4:0), dok u meču između Kristal Palasa i Njukasla nije bilo golova.
U poslednjem meču dana, Totenhem je kao gost savladao ekipu Brajtona 2:1. Kejn sa bele tačke i lamela bili su strelci za goste, da bi konačan rezultat u finišu meča postavio Nokart.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klop: Pobeda bez primljenog gola je uvek važna

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2018

Menadžer Liverpula Jirgen Klop zadovoljan je rezultatom protiv Sautemptona, ali ističe da je igra mogla biti još bolja...Crveni su savladali Svece na Enfildu sa 3:0, a sva tri pogotka viđena su u prvom poluvremenu - Hud autogolom u 10, Matip u 21. i Salah u 45+3. pogađali su mrežu gostiju..."Rezultat...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.