Mundobasket - Brazil dobio Novi Zeland, presudila treća četvrtina!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mundobasket - Brazil dobio Novi Zeland, presudila treća četvrtina!

Umalo drama u finišu.

Selekcija Brazila ostvarila je pobedu u prvoj utakmici na Mundobasketu u Kini pošto je u okviru grupe F savladala Novi Zeland sa 102:94.

Iznenađujuće dobro su Novozelanđani ušli u meč i bili i više nego ravnopravan protivnik, pa se tako na odmor između dva poluvremena otišlo rezultatom 50:50.

Presudna je bila treća četvrtina gde su puleni Aleksandra Petrovića odigrali sjajnu odbranu i dobili deonicu rezultatom 28:12.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U poslednjoj četvrtini umalo nismo videli dramu, Novi Zeland se u poslednjim trenucima meča približio na minus šest, ali je Brazil ipak sačuvao prednost do kraja susreta i zasluženo slavio.

Najzaslužniji za pobedu Brazilaca bio je Barbosa sa 22 poena, dok se u redovima Novozelanđana istakao Kori Vebster sa 19 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE MOŽE BEZ DRAME: Novi Zeland MUČIO Brazilce! A onda je usledila EKSPLOZIJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019

Meč prvog kola "F" grupe...Košarkaška reprezentacija Novog Zelanda poražena je u prvom kolu "F" grupe od Brazila rezultatom 94:102 (po četvrtinama 20:21, 30:29, 12:28, 32:24)...Dostojan otpor pružili su Novozelanđani favorizovanom Selesau. Do poluvremena uspeli su da odole naletima Brazilaca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.