Monako doneo odluku, Partizan ostaje bez 2.000.000 evra?

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 13:01

Monako doneo odluku, Partizan ostaje bez 2.000.000 evra?

Francuzi razmišljaju šta sa novajlijom.

Strahinja Pavlović je ovog leta i zvanično postao član Monaka, ali postoji mogućnost da on u narednoj sezoni ne nastupi za "kneževe".

Kako prenosi Radio Monte Karlo, Monako planira da doskorašnjeg defanzivca Partizana pozajmi Serkl Brižu.

U pitanju je njihova belgijska filijala koja nastupa u prvom rangu, a od 2017. godine kada je Monako postao vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba, više od 15 igrača je bilo pozajmljeno.

Ovo bi moglo da znači i udarac za Partizan, "crno-beli" su dobili 10.000.000 evra na ime transfera, ali dobili bi još 2.000.000 u slučaju da mladi reprezentativac Srbije u narednoj sezoni odigra 25 utakmica za novi klub.

Francuzi smatraju da bi belgijska liga bila idealna za navikavanje u takođe fizički zahtevnoj Ligi 1 gde bi se iz nedelje u nedelju nosio ne samo sa vrhunskim, već i fizički veoma snažnim napadačima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan od Pavlovića dobija i procente, 400.000 evra na svakih pet utakmica za Monako

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020

Za dodatnih 1.000.000 evra potrebna su i dva plasmana Kneževa u UEFA takmičenja u narednih pet sezona..Stiglo je u Humsku 10.000.000 evra od transfera Strahinje Pavlovića, biće još novca na računu Partizana. Sva je prilika da će se odlazak mladog štopera u Francusku tretirati kao jedan od najboljih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.