Molde preživeo Solun i zakazao duele sa Partizanom

Izvor: RTS, 15.Avg.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molde "preživeo" Solun i zakazao duele sa Partizanom

Fudbaleri Moldea plasirali su se u baraž za Ligu Evrope, uprkos porazu u Solunu od 3:1, posle produžetaka. Posle 90 minuta, Aris imao 3:0, koliko je bilo i u Norveškoj za Molde, presudio gol Bolija u 105. minutu utakmice. Norvežani će se za plasman u Ligu Evrope boriti protiv beogradskog Partizana.
Posle trijumfa od 3:0 u Norveškoj, malo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ko je verovao da Aris može do preokreta i plasmana u baraž za Ligu Evrope. Ipak, grčki tim odigrao je odličan meč i za 90 minuta anulirao prednost Norvežana.

Matilja i Delizisis doneli su prednost Arisu od 2:0 već na poluvremenu, da bi produžetak obezbedio Digini u 84. minutu.
Ipak, Molde u produžecima stiže do "zlatnog" gola, a strelac je bio Boli u poslednjim trenucima prvog produžetka.
Grčki tim nije imao snage za novi preokret, za plasman u baraž trebalo im je da postignu još dva pogotka, ali u tome nisu uspeli, pa je "legija stranaca" iz Soluna završila učešće u evrotakmičenjima ove sezone.
Treba podsetiti da je Molde u drugom kolu kvalifikacija eliminisao ekipu Čukaričkog – posle 0:0 u Norveškoj, Molde je na Banovom brdu slavio pobedu od 3:1.
Molde je drugoplasirana ekipa norveškog šampionata, posle 17 odigranih kola, sa dva boda manje osvojena od vodećeg Boda.
Prvi duel dvomeča između Partizana i Moldea na programu je narednog četvrtka u Beogradu, dok je revanš sedam dana kasnije u Norveškoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRCI BILI NADOMAK ČUDA, ALI NORVEŽANI IPAK STIGLI DO PARTIZANA: Molde stiže u Humsku! Aris učinio nemoguće, pa ispao posle produžetaka (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019

Fudbaleri Partizana igraće sa Moldeom u plej-ofu za Ligu Evrope iako je malo nedostajalo da to bude Aris.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.