Modrić isterao svoje!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić isterao svoje!

Inter više nije opcija, a izgleda da je Hrvat dobio ono što je želeo.

Pominjalo se da bi Luka Modrić mogao da pređe u italijanski Inter, ali do toga neće doći. Real se odrekao Ronalda, ali neće dozvoliti da klub napusti i fantastični vezista.

Kako prenosi španska "Marka", Modrićeva sudbina je poznata, on ostaje u "Kraljevskom klubu", a dobiće i povećanje plate.

Njegove partije kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou su pokazale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da on zaslužuje bolji ugovor, a sada će mu to klub iz Madrida i obezbediti.

Tridesetdvogodišnji Modrić će se izjednačiti sa kapitenom, Serhiom Ramosom, koji trenutno zarađuje 11 miliona evra, a jedino Bejl bi u tom slučaju zarađivao više od njih. Slede Kros i Benzema sa po 8,5 miliona evra godišnje.

Luka je u Realu od 2012. godine kada je iz Totenhema prešao u ovaj klub, a sa njim je osvojio apsolutno sve, a ovog leta je ispisao i istoriju Hrvatske jer je sa svojom reprezentacijom stigao do finala Mundijala i čak osvojio Zlatnu loptu u Rusiji.

Bilo je očekivano da Luka dobije poboljšanje ugovora, on je do sada zarađivao "samo" 6,5 miliona godišnje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.