Marka: Modrić ostaje u Realu, plaćeniji od njega samo Bejl

Izvor: B92, 10.Avg.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marka: Modrić ostaje u Realu, plaćeniji od njega samo Bejl

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić ostaće u svom sadašnjem klubu, a od prelaska u Inter nema ništa, piše Marka.

Španski medij tvrdi da će Modrić dobiti platu od deset miliona evra godišnje, koliko ima i kapiten madridskog tima Serhio Ramos.

Hrvatski internacionalac je do sada primao osam miliona godišnje i poslednjih dana su sve učestalije bile priče o prelasku u Inter zbog unosnije finansijske ponude, ali i zbog novog izazova u karijeri.

Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač koji bi, ako se informacije Marke obistine, bio plaćeniji od Modrića je Garet Bejl koji godišnje ima 11 miliona evra.

Modrić će tako unovčiti "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Rusiji na kom je svoju reprezentaciju vodio do finala.

Ima 32 godine i novi ugovor sa Realom bi mu verovatno bio poslednji veliki ugovor u karijeri. U "kraljevski klub" je stigao 2012. godine iz Totenhema.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Modrić isterao svoje!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Inter više nije opcija, a izgleda da je Hrvat dobio ono što je želeo...Pominjalo se da bi Luka Modrić mogao da pređe u italijanski Inter, ali do toga neće doći. Real se odrekao Ronalda, ali neće dozvoliti da klub napusti i fantastični vezista...Kako prenosi španska "Marka", Modrićeva sudbina...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.