Mladi košarkaši Srbije izgubili od Hrvata

Izvor: RTS, 19.Jul.2009, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi košarkaši Srbije izgubili od Hrvata

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Hrvatske sa 82:74 (19:16, 20:29, 23:13, 20:16), u poslednjem trećem kolu D grupe prvenstva Evrope, koje se održava na Rodosu.

Srbija se plasirala u drugu fazu takmičenja zauzevši treće mesto u grupi, ali će u novoformiranoj F grupi startovati bez prenetih bodova. Naši košarkaši su, naime, izgubili od Ukrajine i Hrvatske, a pobedili su jedino poslednjeplasiranu Nemačku.

U nastavku evropskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbija je u F grupi sa Ukrajinom, Litvanijom, Hrvatskom, Crnom Gorom i Turskom. Izabranicima selektora Slobodana Klipe predstoje mečevi protiv Litvanaca, Turaka i Crnogoraca i neophodne su im barem dve pobede za plasman u četvrtfinale.

Na ovoj utakmici bolji od ostalih u našoj neubedljivoj ekipi bili su Bunić i Stojačić sa po 16 poena, dok je kod Hrvata Bilan postigao 24, a Bogdanović 22 poena.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.