Mitrović se plaši

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 16:55

"Mitrović se plaši"

Uoči prve utakmice polufinala plej-ofa za ulazak u Premijer ligu iz Kardifa stižu male prozivke na račun najboljeg igrača Fulama.

Kako je istakao fudbaler velškog tima Džunior Hojlet, najbolji strelac engleskog fudbala Aleksandar Mitrović se plaši defanzivaca Kardifa.

U pitanju je tandem u poslednjeoj liniji koji čine Kurtis Nelson i Šon Morison

“Oni su bili fantastični dosad. Siguran sam da su spremni i da ih se Mitrović plaši. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba da nastave da igraju kako su igrali dosad i biće sve u redu”, naveo je Hojlet.

Videćemo kako će Mitrović odgovoriti na terenu protiv Nelsona i Morisona.

Menadžer Kardifa Nil Heris takođe smatra srpskog napadača kao najveću pretnju i glavno oružje Fulama.

“On je dobra devetka i na nivou Premijer lige. Mislim da će biti još bolji, ali mi znamo kako da ga zaustavimo. Nadam se”, istakao je Heris.

Meč u Velsu se igra večeras od 20:45h.

Revanš je za tri dana na "Krejven kotidžu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muke, bez Mitra u ključnoj utakmici!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2020

Neverovatno!..Nismo se ovome nadali...Aleksandar Mitrović nije u protokolu za utakmicu protiv Kardifa u okviru plej-ofa za popunu Premijer lige...Šta je razlog?..U pitanju je povreda koju Mitrović vuče iz prethodnih mečeva, trener Parker je to i potvrdio....."Mitro ima malih problema iz prethodnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.