Mitrović ne može sam - naivan remi Orlova! (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović ne može sam - naivan remi "Orlova"! (KRAJ) (video)

Imali smo više od igre u većem delu meča, ali i puno sreće u finišu.

Reprezentacija Srbije večeras je u Beogradu odigrala nerešeno 2:2 sa selekcijom Rumunije u okviru drugog kola Lige nacija.

Odmah na startu prvog poluvremena Srbija je krenula u ofanzivu, ali su Rumuni bili ti koji su prvi pripretili preko Kipčijua u dva navrata - u sedmom i osmom minutu.

Minut kasnije, Mitrović je mogao da dovede naš tim u vođstvo, ali je njegov udarac glavom nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličnog centaršuta Ljajića završio na prečki.

Nastavili su "Orlovi" sa opasnim napadima, Milinković Savić je pokušao glavom nakon centaršuta Ljajića u 25. minutu i to kao da je najavilo ono što smo videli minut kasnije.

Probio je Kolarov sa leve strane i šutirao ka Tatarušanuu, lopta se odbila od golmana reprezentacije Rumunije, a u srcu kaznenog prostora najbolje se snašao Aleksandar Mitrović koji je doveo naš tim u vođstvo.

U nastavku igre je malo pao ritam, mada su puleni Mladena Krstajića imali nekoliko opasnih napada.

Rumuni su mogli do izjednačenja u samom finišu prvom dela igre kada je Kipčiju odlično šutirao, savladao nemoćnog Dmitrovića, ali je pogodio prečku.

Ono što nisu učinili u finišu prvog, uradili su Rumuni na startu drugog poluvremena.

Kolarov je napravio penal u 47. minutu nad Kipčijuom, a minut kasnije Stančiju je bio neumoljiv.



Puleni Mladena Krstajića dugo nakon toga nisu mogli da se konsoliduju, pa je stvar u svoje ruke uzeo Aleksandar Mitrović.

Prihvatio je fudbaler Fulama pas Kolarova na ivici kaznenog prostora, izgurao čak trojicu od sebe i poluvolejom na sjajan način po drugi put zatresao mrežu Tatarušanua.

Naša radost trajala je samo pet minuta pošto je u 68. minutu George Tučdean sjajno iskoristio asistenciju Stančijua iz kornera na prvu stativu, Veljković nije uspeo da isprati rumunskog napadača.

Rumuni su se od tog trenutka konsolidovali i u nekoliko situacija, ali ulazak Prijovića je razmrdao ekipu Srbije.

Upravo je fudbaler PAOK-a imao šansu kada ga je u 85. minutu uposlio Mitrović, a Prijović loptu poslao preko prečke sa manje od deset metara.

Krstajić je sve karte bacio u napad, a to nam se umalo nije obilo o glavu kada je Mitrica u 90. minutu šutirao ka našem golu, ali je Dmitrović odlično reagovao. Ponovo su gosti pretili preko Čipčijua nakon kontre dva minuta kasnije, međutim promene rezultata nije bilo.





SRBIJA: Dmitrović - Rukavina, Spajić, Veljković, Kolarov - Lukić (od 71. Matić), Maksimović, Milinković Savić (od 64. Kostić), Tadić, Ljajić (od 77. Prijović) - Mitrović.

RUMUNIJA: Tatarušanu - Manea, Balaša, Sapunaru, Banču - Marin, Anton, Čipčiju (od 94. Rotariju) - Stančiu, Draguš (Mitrica) - Tučudean (od 82. Keseru).

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srpski Luka Modrić", SMS koji zabrinjava i tandem koji svi želimo da vidimo! (OCENE)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018

Šta smo videli večeras u Beogradu?..Fudbaleri Srbije večeras su u Beogradu odigrali nerešeno 2:2 sa selekcijom Rumunije u okviru drugog kola grupi 4 Lige nacija...Vrlo čudna utakmica, prštalo je na sve strane...U trenucima kada smo igrali dobro imali smo i povoljan rezultat, čim smo ponovo postizali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.