Milojević pred Krku: Odlučnije i pametnije u napadu

Izvor: RTS, 10.Nov.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Krku: Odlučnije i pametnije u napadu

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, pred meč 6. kola ABA lige protiv Krke, izjavio je da njegova ekipa mora da odigra odlučnije i pametnije u napadu u odnosu na prethodne mečeve. Utakmica između košarkaša Krke i Mege igra se u ponedeljak do 18 sati u hali "Leona Štuklja" Novom Mestu
"Sutra gostujemo Krki koja posebno dobro igra na svom terenu i gde svake godine padne neko od favorita za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << titulu. Imamo jednu pobedu iz pet mečeva, ali su svi ti porazi došli od objektivno boljih ekipa od nas. Moramo prvo kroz trening, a tek onda kroz utakmice da povratimo samopouzdanje. Očekuje nas težak meč gde uz agresivnu odbranu, moramo da budemo daleko odlučniji i pametniji u napadu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede koja bi nam mnogo značila za nastavak takmičenja", rekao je Milojević za klupski sajt.


Mega je u prošlom kolu ubedljivo izgubila od Budućnosti i ima skor od 1-4, dok je Krka poražena na svom terenu od Primorske i posle pet rundi u regionalnom takmičenju ima dve pobede i tri poraza.
Plejmejker Mege Nenad Miljenović je istakao da ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za utakmicu u Novom Mestu.
"Krka je ekipa koja odlično igra na domaćem terenu, vrlo često favoriti za osvajanje lige gube u Novom Mestu. Mi pre svega želimo kroz ovu nedelju da unapredimo našu igru i da na utakmici to i pokažemo. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i da odemo na gostovanje sa jasnom idejom kako možemo da pobedimo", izjavio je Miljenović.
Utakmica između košarkaša Krke i Mege igra se u ponedeljak do 18 sati u hali "Leona Štuklja" Novom Mestu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mega u krizi, ali Milojević zna recept za trijumf u Novom Mestu

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

Srpski tim čeka teško gostovanje Krki...Košarkaši Mega Bemaksa u ponedeljak 11. novembra od 18 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 7. kola gostovati u Novom Mestu ekipi Krke..Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je istakao  da veruje njegova ekipa mora da odigra odlučnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.