Milan ne odustaje od Ibre!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ne odustaje od Ibre!

Navijači želje da se iskusni švedski napadač vrati na 'San Siro', ali i predsednik 'Rosoenera' Silvio Berluskoni.

Bivši premijer Italije je u kratkoj izjavi italijasnkim medijima sinoć istakao da ima dosta poverenja u novog trenera Sinišu Mihajlovića.

"Mislim da je MIhajlović dobar izbor. On je veliki borac i veoma inteligentan čovek." kaže Berluskoni.

Mihi su dovedena dva velika pojačanja u napadu u vidu Brazilca Luiza Adrijana i Kolumbijca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karlosa Bake, ali opet je aktuelna priča oko povratka Zlatana Ibrahimovića.

"Navijači ga žele, želim ga i ja!" u svom stilu će don Silvio.

'Gazzetta dello Sport' saznaje da Milan sprema novi atak na Ibru, te da će mu niti ponuđen trogodišnji ugovor po kom bi zarađivao 6 miliona evra godišnje.

Podsetimo, 'Rosoneri' su prodali Šveđanina Pari Sen-Žermenu 2012. godine za 21 miliona evra, a važeći ugovor sa 'Svecima' mu ističe sledeće godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boban: Ibra nema čime da doprinese Milanu

Izvor: RTS, 04.Jul.2015

Bivši fudbaler Milana Zvonimir Boban rekao je da tom klubu nije potreban Zlatan Ibrahimović i da je napravljen dobar posao dovođenjem Karlosa Bake i Luiza Adrijana. . Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.