Mihajlović zaplakao: Četiri teška meseca su iza mene

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović zaplakao: Četiri teška meseca su iza mene

Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler, obratio se medijima u Bolonji prvi put nakon što je objavio da boluje od leukemije.

"Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. U tim trenucima je potrebna velika mentalna snaga, koju sam dobijao i od stručnjaka na Institutu. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi ne bih bio sada ispred vas. Hvala mojoj supruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arijani koja ja zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period", rekao je Siniša, a zatim se zahvalio svim doktorima, a potom i zaplakao.

"Izvinite, emocije su me obuzele. Izvnite što plačem".

Medijima se po prvi put obratio i direktor hematološkog odeljenja, doktor Mikele Kalvo.

"Prvi put govorim za medije, a to radim na Sinišin zahtev. Moramo biti veoma oprezni na ovom putu prema bolesti i u terapiji. Složena je dijagnoza, i njom smo se bavili najbolje što umemo, danas sam ovde u ime svih lekara. Bolest smo otkrili posle drugih testova koje je radio Siniša, određena vrsta belih krvnih zrnaca prolazi kroz proces usporavanja sazrevanja i razmnožavanja bez kontrole, što je dovodilo do toga da kosti gube sposobnosti", rekao je Kalvo i dodao:

"Sve ide kako treba, ali moraćemo da vodimo računa u budućem periodu, redovno da obavljamo kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu".

Konferenciji za medije prisustvovali su i svi igrači iz FK Bolonja, što je Mihajlović iskoristio da se našali:

"Hvala vam svima. A vi momci, trebalo bi da budete na terenu i da trenirate, ali sve činite da izbegnete trening".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović kroz suze: Našao sam anđele čuvare

Izvor: RTS, 29.Nov.2019

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović održao je vanrednu konferenciju za novinare gde je u suzama poručio da mu mnogo znači podrška doktora u borbi protiv bolesti, kao i da mu je karakter pomogao da bude jak u teškim trenucima. ...

Nastavak na RTS...

Mihajlović zaplakao: Četiri teška mjeseca su iza mene

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2019

Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler, obratio se medijima u Bolonji prvi put nakon što je objavio da boluje od leukemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.