Mihajlović u suzama: Mnogo mi znači podrška

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović u suzama: Mnogo mi znači podrška

Trener fudbalera italijanskog kluba Bolonja Siniša Mihajlović u suzama je poručio da mu mnogo znači podrška doktora u borbi protiv bolesti, kao i da mu je karakter pomogao da bude snažan u teškim trenucima.

Proslavljeni srpski fudbaler, koji se prvi put oglasio javnosti nakon 13. jula kada je otkrio da boluje od leukemije, u izlaganju istakao je da mu nije lako zbog previše emocija.

"Teška četiri meseca su iza mene, imao sam hemoterapije, ali sam jakim karakterom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve prebrodio. Veliku mentalnu snagu dobijao sam od doktora. Našao sam anđele čuvare da mi psihološki pomognu. Oni su najznačajniji i biću im zauvek zahvalan", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Bolonji pre nego što su ga emocije potpuno savladale.

"Izvinjavam se što plačem", dodao je proslavljeni as.

Mihajlovića je na početku konferencije iznenadio dolazak igrača Bolonje sa kapitenom Blerimom Džemailijem, koji je izjavio da im nedostaje, na šta je dobio odgovor u Mihajlovićevoj šaljivom stilu da "čine sve kako bi propuštali treninge".

Mihajlović je prošle nedelje završio treći ciklus lečenja u klinici u Bolonji posle presađivanja koštane srži.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.