Mihajlović na ivici, odluka posle Barija?

Izvor: Blic, 18.Okt.2010, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović na ivici, odluka posle Barija?

Klupa Siniše Mihajlovića je ozbiljno uzdrmana porazom od Sampdorije rezultatom 2:1, koji je "violu" zakucao za dno tabele.

Srpski stručnjak je u Firencu stigao sa zadatkom da oporavi ekipu i vrati je u Ligu šampiona, ali su mesta koja vode u elitu već posle sedam kola udaljena desetak bodova, a tim ima samo jedan trijumf. Ipak, on je optimista.

"Videćete, ne sumnjam da ćemo se podići i do kraja sezone biti među prvih šest ekipa", rekao je Mihajlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Međutim, u Italiji se već priča o njegovoj smeni, a kao "Dan D" je označena sledeća subota kada se igra meč protiv Barija. Naravno, sastavljena je i lista potencijalnih naslednika, a na njoj su Kolomba, Kozmi, Balardini, Novelino, De Bijazi, a spominju se čak i Dunga, Lipi i Leonardo.

Uprkos svemu, uprava i dalje pruža podršku svom treneru.

"Ovo nije Mihajlovićeva krivica", rekao je prvi čovek "viole" Pantaleo Korvino.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.