Mihajlović: Očekujem snažnu Vladu sa autoritetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022, 09:58

Mihajlović: Očekujem snažnu Vladu sa autoritetom

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, izjavila je da očekuje da nova Vlada Srbije bude snažna i sa autoritetom i da je od personalnih rešenja važnije koji su ciljevi i vizija Vlade.

Ona je, gostujući na Кurir televiziji, rekla da napadi na nju ne mogu da ponište rezultate koje je postigla.

"Energetika je ključna danas svuda u svetu i moraće stvari mnogo brže i efikasnije da se rade ako želimo da budemo energetski, finansijski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pa i politički nezavisni, jer se suočavamo i suočavaćemo se sa velikim pritiscima. Verujem da ćemo imati jaku, snažnu i Vladu punu autoriteta, koja će stajati uz građane u narednim mesecima koji će biti izuzetno teški, s obzirom na sve geopolitičke promene. Najvažnije je da se definišu ciljevi nove vlade i da se vidi koji su ljudi koji te ciljeve i viziju mogu da ostvare. Najpre o tome treba da se razgovara sa predsednikom Republike, a zatim i u stranci", rekla je Mihajlovićeva.

Odgovarajući na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, ona je odgovorila da je od personalnih rešenja važnije koji će biti ciljevi Vlade.

"Nezahvalno je pričati o tome da li sebe vidim ili ne u novoj vladi, kad bih to rekla opet bi tabloidi krenuli sa pričom o meni. To traje godinama, ali je najvažnije da čujem od koga dolaze napadi i optužbe. Кada vidim ko me kritikuje, onda to nema težinu, jer znam ko sam, kakvo znanje i obrazovanje imam sa koliko srčanosti i energije sam postigla rezultate za koje sam se maksimalno trudila. O mom radu govore rezultati, a ne neuki kritičari. Danas je, inače, 77 godina od kada su žene u našoj zemlji ostvarile pravo glasa, a i danas se žene i te kako suočavaju sa problemima i nasiljem. Nije jednostavno, jer mi žene moramo više da se dokazujemo, ali to je dodatni izazov, jer kada u nešto verujete, onda nema granica", rekla je Mihajlovićeva, koja je i članica Predsedništva SNS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Očekujem snažnu vladu, moj rad ocenjuju rezultati a ne neuki kritičari

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2022

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da očekuje da nova vlada bude snažna i s autoritetom i da je od personalnih rešenja važnije koji vladini ciljevi i vizija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.