Micov ne mora da brine, poznato je gde će igrati sledeće sezone

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov ne mora da brine, poznato je gde će igrati sledeće sezone

Epilog poznat i pre kraja tekuće sezone.

Srpski košarkaš Vladimir Micov i sledeće sezone će biti član italijanskog Emporio Armanija iz Milana.

''Sportando'' prenosi da će u Milanu iskoristiti opciju u ugovoru i zadržati 33-godišnjeg Srbina još godinu dana.

On je prošlog leta stigao u Milano iz Galatasaraja i ove sezone je u Evroligi ostvario prosečni učinak od 10.9 poena i 2.6 skokova po meču, uz odličnih 44% u šutu za tri poena.

Podsetimo, Micov je tokom karijere nastupao i za Crvenu zvezdu, OKK Beograd, Lavove 063, Budućnost, Partizan, Kantu, Baskoniju, Panionios, CSKA.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micov ne menja Armani odelo

Izvor: Mondo, 01.Maj.2018

Italijanski klub želi da produži ugovor sa srpskim igračem..Foto: MN Press..Vladimir Micov najverovatnije će ostati u ekipi Armanija i sledeće sezone...Italijanski klub planira da iskoristi opciju u ugovoru i produži saradnju sa srpskim košarkašem koji je letos stigao u Milano...Kako prenosi...

Nastavak na Mondo...

Micov i sledeće sezone "nosi" Armani?

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2018

Srpski košarkaš Vladimir Micov ostaće još jednu sezonu u Armaniju iz Milana, prenosi specijalizovani košarkaški sajt Sportando...Micov je prošlog leta u Milano stigao iz Galatasaraja, a tada je potpisan ugovo na 1+1 godinu. Italijani su zadovoljni izdanjima 33-godišnjeg šutera, pa će iskoristiti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.