Micov ne menja Armani odelo

Izvor: Mondo, 01.Maj.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov ne menja Armani odelo

Italijanski klub želi da produži ugovor sa srpskim igračem

Foto: MN Press

Vladimir Micov najverovatnije će ostati u ekipi Armanija i sledeće sezone.

Italijanski klub planira da iskoristi opciju u ugovoru i produži saradnju sa srpskim košarkašem koji je letos stigao u Milano.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal "Sportando", plan Armanija je da angažuje još jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača koji bi delio minute sa Micovim.

Iskusni košarkaš, koji je u Armani došao iz Galatasaraja, ove sezone u Evroligi prosečno je beležio 10,9 poena i 2,6 skokova po meču, uz 44 odsto uspešeih šuteva za tri poena.

Micov (33 godine, 201 centimetar) u karijeri je igrao i za Crvenu zvezdu, OKK Beograd, Lavove 063, Budućnost, Partizan, Kantu, Baskoniju, Panionios i CSKA.

Micovu bi već na leto mogao da se pridruži i Nemanja Nedović, budući da je Armani za njega spremio ponudu na koju Unikaha nema odgovor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micov ostaje u Milanu

Izvor: B92, 01.Maj.2018

Srpski košarkaš Vladimir Micov najverovatnije će ostati u ekipi Emporio Armanija i sledeće sezone. On je sa Armanijem imao ugovor na 1+1 sezona, a milanski klub je odlučio da iskoristi opciju da nastavi saradnju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.