Izvor: TV Arena Sport, 26.Dec.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac našao zamenu za Bakića

Bek košarkaškog kluba Metalac Boris Bakić podvrgnut je operaciji prednjih ukrštenih ligamenata, a klub je morao da mu angažuje zamenu.

Metalac je angažovao mladog beka Luku Vuksanovića (19) iz Kraljeva sa kojim je Đokić sarađivao kada je bio trener Sloge.

"Vuksanović nije zamena za Bakića. Reč je o talentovanom košarkašu, čiji je dolazak bio planiran u maju ili junu. Borisova povreda samo je ubrzala realizaciju tih planova", pojasnio je Đokić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
Posle 14 kola, Metalac u Jadranskoj ligi ima pet pobeda i devet poraza. U narednom kolu, u ponedeljak od 20.30 sati, u Valjevu gostuje Solnok iz Mađarske.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

O svim novostima iz sveta sporta informišite se na linku Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.