Bakić operisan, stiže Vuksanović

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakić operisan, stiže Vuksanović

Valjevskom košarkašu Borisu Bakiću (28) operisano je u Beogradu povređeno koleno desne noge, koje je ozledio na utakmici Jadranske lige protiv podgoričke Budućnosti.

"Bakić je bio važan igrač u našoj ekipi, mnogo toga polazilo je od njega. Želimo mu brz oporavak i povratak na teren", rekao je trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić.

Borisu Bakiću je pre nekoliko sezona operisano levo, a sada je ozledio desno koleno. U pitanju je teška povreda prednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ukrštenih ligamenata.

Metalac je angažovao mladog beka Luku Vuksanovića (19) iz Kraljeva sa kojim je Đokić sarađivao kada je bio trener Sloge.

"Vuksanović nije zamena za Bakića. Reč je o talentovanom košarkašu, čiji je dolazak bio planiran u maju ili junu. Borisova povreda samo je ubrzala realizaciju tih planova", pojasnio je Đokić.

Posle 14 kola, Metalac u Jadranskoj ligi ima pet pobeda i devet poraza. U 15. kolu, u ponedeljak od 20.30 sati, u Valjevu gostuje Solnok iz Mađarske.

"Neizvesno je da li će svi papiri za Vuksanovića biti gotovi do tada ali će svakako biti u ekipi na narednoj utakmici sa Krkom iz Novog Mesta", kazao je Đokić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.