Mesi uspaničio navijače: Argentinac na pregledima posle meča sa Bilbaoom

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi uspaničio navijače: Argentinac na pregledima posle meča sa Bilbaoom

Dan posle pobede nad Atletik Bilbaoom, fudbaler Barselone Lionel Mesi otišao je na lekarske preglede.

Kako je preneo "Mundo Deportivo", Argentinac je osetio bol tokom utakmice na San Mamesu, pa je morao kod lekara i fizioterapeuta.

Za sada još nije poznato da li se radi o ozbiljnijoj povredi.

Verovatno će se tek posle znati da li će Mesi moći da igra za Argentinu u utakmici protiv Urugvaja, koja se igra u noći između četvrtka i petka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mesi propušta Urugvaj i Venecuelu?

Izvor: B92, 29.Avg.2016

Lionel Mesi bi zbog povreda mogao da propusti kvalifikacione utakmice Argentine protiv Urugvaja i Venecuele za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine...Mesi je prošao medicinske testove kojima je otkriveno da ima problema sa zadnjom ložom, saopštila je danas Barselona. On će, kako se navodi, otputovati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.