Mesi povređen otputovao u Argentinu!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi povređen otputovao u Argentinu!

Manji problemi za Argentinca.

Fudbalski klub Barselona potvrdio je da je Lionel Mesi otputovao na okupljanje reprezentacija sa problemima u zadnjoj loži.

Današnji testovi pokazali su da je Mesi doživeo lakšu povredu zadnje lože leve noge, ali da je uprkos tome otputovao u domovinu da se priključi svojim saigračima na startu kvalifikacija za SP 2018.

Barsa je u svom saopštenju objavila da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mesijevi nastupi biti pod znakom pitanja i da će igrati za Argentinu u zavisnosti od brzine oporavka.

Povratnik u selekciju Argentine posle kratkog napuštanja nakon Kopa Amerike mogao bi da propusti duele sa Urugvajem u subotu, kao i sa Venecuelom, šestog septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi doživeo povredu zadnje lože

Izvor: TV Arena Sport, 30.Avg.2016, 11:02

Lionel Mesi, fudbaler Barselone, otputovao je na okupljanje reprezentacije na startu kvalifikacija za SP 2018, uprkos povredi zadnje lože leve noge...Medjutim, i dalje nije sigurno da će biti u stanju da igra duele sa Urugvajem u subotu, kao i sa Venecuelom, šestog septembra..."Njegovo prisustvo u...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.