Mekinro Zverevu: Ti si mi omiljeni teniser (VIDEO)

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekinro Zverevu: Ti si mi omiljeni teniser (VIDEO)

Bivši broj jedan Džon Mekinro, kao i na svim ostalim Grend slemovima, komentriše mečeve na ovogodišnjem Australijan openu.

Mekinro učestvuje i na turniru legendi, a bio je izuzetno radostan zbog pobede Miše Zvereva nad Endijem Marijem u nedelju.

Zverev je napravio veliko iznenađenje eliminacijom prvog reketa sveta, rezultatom 7:5, 5:7, 6:2, 6:4.

Amerikanac, koji je pre dva dana rekao da je Nemac u ovom trenutku teniser sa najboljim volejom na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ATP turu, sačekao ga je u svlačionici i čestitao mu.

„Ti si mi omiljeni teniser, rekao je vidno uzbuđeni Mekinro.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) MEKINRO SE POKLONIO ZVEREVU: Ti si moj omiljeni teniser!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2017

...Nemac je teniser o kome će se itekako pričati narednih dana, a čestitke na palsmanu u četvrtfinale stižu sa svih strana..Jedan od onih koji je Zvereva sačekao i lično mu čestotao jeste nekadašnji broj jedan Džon Mekinro koji nije krio oduševljenje trijumfom Nemca na Merejem.."Ti si moj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.